Op deze pagina kunnen jullie de muzikale mogelijkheden vinden. Hoewel deze bijna grenzeloos is, kan het zijn dat jullie voorkeur of idee er niet bij staat. Laat dit gerust weten dan bespreken we dit.

Muzikale ceremonie.

Wat is er mooier om tijdens jullie ceremonie jullie geliefde liedjes te horen Ik kan ze voor live voor jullie vertolken Er zijn verschillende mogelijkheden hierin Ik kan het voor jullie acapella, met orkestband, of het klein akoestisch houden.

Wedding singer.

Hebben jullie een eigen ambtenaar dan kunnen jullie mij als Wedding Singer inhuren. In overleg met jullie zal ik de ceremonie muzikaal ondersteunen met speciale door jullie gekozen Wedding Songs.

Zangeres.

Jullie kunnen mij ook als zangeres voor jullie feest inhuren. Dit kan voor zowel een avondvullend programma zijn, als voor een speciale act.

Duo, Trio, Specials.

Duo;
Als duo zal ik mij laten begeleiden door mijn man op akoestische gitaar. Meestal valt de keuze op het duo als extra ondersteuning tijdens de ceremonie. Om de liedjes “klein” te houden komt de boodschap vaak mooier over en krijgt dit een diepere impact.

Trio:
Met het trio speel ik meestal op het feest. Wij spelen dan hoofdzakelijk het “Allround” repertoire.

Specials:
Hebben jullie eigen ideeën en past dit in mijn mogelijkheden dan werk ik daar graag aan mee. Ik heb veel contacten en werk met collega’s om jullie dag speciaal te maken.

The Country Wings.

Met deze band tour ik door Europa en sta daarmee op grote internationale festivals. Mijn muzikale passie ligt in de Country en deze band heeft een voorliefde voor de moderne Amerikaanse countrymuziek. Een stevig stukje Country Rock afgewisseld met mooie ingetogen balades maakt jullie feestavond tot een waar genot.

Techniek.

Ik ben in het bezit van een eigen licht- en geluidinstallatie en ben dus geheel onafhankelijk. Afhankelijk van de situatie zet ik afgestemde geluidsets in welke voor het doel passend zijn.