Persoonlijke aandacht voor de ceremonie

De 1e stap is een afspraak voor een eerste kennismaking om te kijken of we een klik hebben. Zo bereiken we samen het beste en mooiste resultaat. Tijdens dit persoonlijke gesprek leg ik jullie uit wat ik, afhankelijk van jullie wensen, voor jullie kan betekenen, Omdat jullie ceremonie de mooiste dag van jullie leven is vindt ik het belangrijk dat we een band samen krijgen, een relatie van vertrouwen. Ik heb veel ervaring in het organiseren van evenementen, feesten en partijen en samen met jullie kan ik jullie inspireren betreft styling of thema van jullie bruiloft.

Als jullie besluiten dat ik jullie mag trouwen of jullie ceremonie mag verzorgen komt het zakelijke gedeelte om de hoek kijken en zal ik onze afspraak schriftelijk bevestigen. Hierna volgt een aanbetaling. Ongeveer 6 tot 8 weken voor jullie huwelijk kom ik bij jullie langs om een in een langer gesprek een indruk van jullie te krijgen en jullie wensen goed door te spreken. Ik benader graag mensen in jullie omgeving zodat ik dit in de speech kan verwerken. Dit zorgt ervoor dat ik jullie een beetje leer kennen en jullie ceremonie een mooi en persoonlijk verhaal wordt.

Trouwen in een gemeente.

Bij de meeste gemeenten is het mogelijk om zelf je trouwambtenaar aan te wijzen. Ik ben zelfstandige trouwambtenaar en de gemeente zal mij voor jullie huwelijk beëdigen. De leges van de gemeente betalen jullie náást de kosten die ik bereken! Niet elke gemeente berekent dezelfde kosten door. Vraag aan jouw gemeente wat de kosten zijn voor een beëdiging van een zelfstandig trouwambtenaar en welke leges hier nog bij komen.

Ceremonieel spreker.

Een mogelijkheid waar steeds meer gebruik van gemaakt wordt is een ceremonieel huwelijk. Jullie hebben de perfecte locatie gevonden waar jullie willen trouwen. Jullie gaan naar het gemeentehuis om jullie huwelijk te voltrekken. Later op een door jullie gekozen tijdstip zal ik zorgen voor jullie mooiste en unieke huwelijksceremonie. Jullie ceremoniële verbintenis zal zo goed als hetzelfde zijn als bij de gemeente. Jullie gasten hoeven niets te merken hiervan. We kunnen deze ceremonie samen bespreken en ik kan jullie uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

De hernieuwde trouwbelofte.

Jullie zijn al jaren getrouwd en willen opnieuw het ja-woord uitspreken of zijn jullie samenwonend maar zien een huwelijksvoltrekking niet zitten? Misschien wil je je partner wel met een mooie gelegenheid verrassen? Dan is er de mogelijkheid om een trouwbelofte af te leggen. Samen bespreken we hoe we de ceremonie de mooiste dag wordt.

Jullie kiezen mij?

Jullie kiezen voor mij! Ik vindt het een hele eer om jullie trouwambtenaar of ceremonieel spreker te mogen zijn. Samen bespreken we hoede ceremonie eruit komt te zien. Ik werk alles voor jullie uit en jullie ontvangen een offerte met de kosten.

Belangrijk om te weten.

Een ceremoniële verbintenis is te boeken vanaf € 695,= exclusief reiskosten. Na de opdrachtbevestiging een aanbetaling van 20% binnen 1 week
We kunnen na de regelmatig zaken telefonisch of via de mail bespreken. Willen jullie dat ik tussendoor naar jullie kom dan komt hier reiskosten bij.

De leges en beëdiging van de gemeente betalen jullie aan de gemeente Vraag bij jullie gemeente wat de kosten zijn voor een beëdiging van een zelfstandig trouwambtenaar en welke leges hier nog bij komen. Ik regel zelf de beëdiging en overige zaken met deze gemeente.
Let op: Voor de aanbetaling reserveer ik de datum, boek eventueel een reis en/of hotel. De volledige factuur betalen jullie uiterlijk 4 weken voordat de ceremonie plaatsvindt.

Naar de Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden